Voor creatievelingen, levensgenieters en sportievelingen is er veel te beleven. Toer, wandel of fiets langs prachtige routes aan de kust, door de heuvelachtige natuur en door pittoreske middeleeuwse dorpjes. Geniet van de culinaire keuken en de mooie baaien. Ontdek de vele golfbanen in de omgeving. 
Dat maakt Catalonië tot een topbestemming.

ALL INCLUSIVE ARRANGEMENTEN:

Voor wie de Costa Brava écht wil beleven hebben we een aantal mooie arrangementen samengesteld:

JE VERBLIJF:

Je verblijft in één van onze 4 sfeervolle kamers met badkamer. Helemaal corona-proof trouwens, want zolang er beperkingen gelden wordt de groepsgrootte aangepast en nemen we de geldende coronamaatregelen inacht. Ook worden de kamers en het linnengoed gereinigd volgens de RIVM regels. Er is een privé zwembad met ligbedden en een mediterrane tuin met buitenkeuken. Ook staan er twee mountainbikes tot je beschikking. 

ONTBIJT:

Als echte Brabantse Bourgondiërs bieden we je een heerlijk uitgebreid ontbijt met een diversiteit aan brood en broodbeleg, lokale lekkernijen, yoghurtjes, fruitsalade, ontbijtgranen en verse koffie, thee en jus d'orange, Bovendien verstrekken we je iedere dag een flesje bronwater. 

 

DINER:

Je dineert in diverse restaurants in de directe omgeving. Dit is niet alleen afwisselend, maar je leert zo ook de diversiteit van de Catalaanse keuken kennen. Daarnaast serveren we paella en/of BBQ in onze Mediterrane tuin.

 

APERATIVO:

Aan het einde van de middag, na de activiteiten, is het borreltijd en staan we voor je klaar met een heerlijk glas DO-Empordä wijn uit de streek. Deze drinken we gezellig op een van onze terrassen of aan het zwembad. Uiteraard vergezelt van lekkere Spaanse tapas. 

De genoemde prijzen van de arrangementen zijn per persoon op basis van 2 personen op één kamer. Je kunt je individueel aanmelden. De groepsgrootte is maximaal 6 personen. 

De all inclusive prijzen zijn vanaf € 295,- voor 3 nachten. en € 100,- per extra nacht. 

Voor een 1-persoonskmr. wordt een toeslag € 100,- gerekend.

Prijzen zijn excl.  toeristenbelasting van € 1,- p.p.p.n. en eindschoonmaak van € 45,- per kamer.

Voor meer info over de arrangementen neem contact met ons op of volg ons op de Sociale Media. 

* Prijzen kunnen wijzigen 

btw-id NL001694957B68