En-plein-air schilderen aan de mooiste baaien die al vele kunstenaars hebben geïnspireerd: Dolce vita a la Catalana!

SCHILDEREN MET MARTINE

We schilderen en-plein-air op de állermooiste plekjes aan de Costa Brava: aan de karakteriske romantisch baaitjes aan de kustlijn, met steile rotshellingen en de vissersbootjes met een azuur blauwe zee.

 

Het surrealisme van Salavador Dalí vormt de rode draad tijdens deze bijzondere culturele vakantie. We bezoeken het museum in Figueres, het kasteel van Galá Dalí en zijn vissershuis in Port Lligat. Ook wel de Dalí-driehoek genoemd
Ook kun je prachtige wandelingen langs de kust van de Costa Brava maken. De Camí de Ronda. 

KUNST & CULTUUR

Je kunt een dag of een hele week heerlijk schilderen in de schilderachtige baaien of in de pittorseke dorpjes. We schilderen in beginsel met acrylverf op linnen. Je hoeft geen ervaren schilder te zijn, maar ook voor de gevorderde schilder is er voldoende uitdaging.

Alle schildermaterialen zijn aanwezig. 

Naast verrassende exposities, musea en galeries geniet je ook van de (h)eerlijke Catalaanse keuken in diverse restaurants met bijpassende wijnen. We bezoeken fraaie Middeleeuwse dorpen en Romeinse en Griekse opgravingen. (UNESCO)

ALL INCLUSIVE PRIJZEN

Dit arrangement is inclusief:

ontbijt, lunch en diner, 7 overnachtingen, handdoeken, doucheset, beddengoed, begeleiding tijdens het schilderen en schildermaterialen, transfer vliegveld Girona en vervoer ter plekke.

Exclusief: Vliegtickets, verzekeringen, entree musea.

Je kunt je individueel aanmelden.

 

(Vanaf) prijs Kunst- en Cultuurarrangement:

€ 720,-  all inclusive (7 nachten) *

Voor een 1-persoonskmr. wordt een toeslag van € 105,- gerekend. 

Prijzen zijn incl BTW en excl toeristenbelasting en eindschoonmaak.