top of page
En-plein-air schilderen aan de mooiste baaien die al vele kunstenaars hebben geïnspireerd: Dolce vita a la Catalana!
dali

SCHILDER MET MARTINE

De afgelopen decennia heb ik me als kunstschilder toegelegd op het maken van impressionistische landschapsschilderijen. Hierbij heb ik hulp gehad van diverse bekende Nederlandse leermeesters zoals kunstschilder Frans Manders en kunstschilder Jos Leurs. Beiden vooral bekend van hun impressionistische landschapsschilderijen in de Provence Frankrijk.

 

Deze technieken pas ik onder andere toe tijdens de schilderworkshops en en-plein-air schilderochtenden die ik organiseer hier aan de Costa Brava. 

Het surrealisme van Salavador Dalí vormt de rode draad tijdens deze bijzondere culturele ervaring. 

 

martine.jpg

SCHILDER WORKSHOP

We gaan schilderen in de mooiste baaien van de Costa Brava of we gaan 'urban sketchen' in een van de prachtige Middeleeuwse dorpjes. Ook is het mogelijk om te komen schilderen in onze mediterrane tuin met een prachtig uitzicht. 

We schilderen in beginsel en-plein-air met acrylverf op linnen of op aquarel papier. Je hoeft geen ervaren schilder te zijn maar ook voor de gevorderde schilder is er voldoende uitdaging.

Alle schildermaterialen, schilderezels, schilderdoeken, acrylverf en aquarel zijn aanwezig.

Kosten: € 55 (incl. materialen) Minimaal 4 personen. 

Atelier-Mediterraneo-schildervakantie

SCHILDER VAKANTIE

Onder begeleiding schilder je op de mooiste plekjes aan de Costa Brava. Aan de karakteristieke romantisch baaitjes aan de kustlijn, met steile rotshellingen en vissersbootjes met een azuur blauwe zee en in de pittoreske middeleeuwse dorpjes.

 

Voor min. 2 personen 

met verblijf van min. 5 nachten.

Je bepaalt zelf hoe vaak je onder begeleiding wil schilderen. En wil je een keertje onder begeleiding fietsen of wandelen.

Ook dat bepaal je helemaal zelf.

Prijs op aanvraag.

Excl. verzekeringen, vliegtickets, lokaal vervoer, toeristenbelasting en eindschoonmaak.

bottom of page