En-plein-air schilderen aan de mooiste baaien die al vele kunstenaars hebben geïnspireerd: Dolce vita a la Catalana!

SCHILDEREN MET MARTINE

We schilderen op de állermooiste plekjes aan de Costa Brava: aan de karakteriske romantisch baaitjes aan de kustlijn, met steile rotshellingen en de vissersbootjes met een azuur blauwe zee. Ook kun je prachtige wandelingen langs de kust van de Costa Brava maken. We bezoeken fraaie Middeleeuwse dorpen en Romeinse en Griekse opgravingen. (UNESCO) 

KUNST & CULTUUR

Het surrealisme van Salavador Dalí vormt de rode draad tijdens deze bijzondere culturele vakantie. We bezoeken het museum in Figueres, het kasteel van Galá Dalí en zijn vissershuis in Port Lligat. Ook wel de Dalí-driehoek genoemd
Naast verrassende exposities, musea en galeries geniet je ook van de (h)eerlijke Catalaanse keuken in diverse restaurants met bijpassende wijnen. Én van je heerlijke verblijf bij Casa de la Luna. 

VOOR WIE ?

We schilderen in beginsel met acrylverf op linnen. Je hoeft geen ervaren schilder te zijn, maar ook voor de gevorderde schilder is er voldoende uitdaging.
Alle schildermaterialen zijn aanwezig. Neem eventueel zelf een aluminium veldezeltje mee. Voor een partner, die niet schildert, zijn er ook voldoende activiteiten.
Je kunt je ook individueel aanmelden (max. 8 deelnemers) 

  © 2019 by Atelier-Mediterraneo Proudly created with Wix.com