Ben je gek op wandelen, fotograferen, mooie natuur én op reizen? Combineer deze passies en ontdek te voet de mooiste plekjes aan de Costa Brava.

Wandelvakantie

CAMI DE RONDA

We maken prachtige wandelingen die ons langs de ruige kust voeren. We volgen de Camí de Ronda, smalle voetpaden die in de 19de eeuw ontstaan zijn om de Guardia Civil te helpen de kust te beschermen tegen smokkelaars. Tegenwoordig zijn deze paden onderdeel van het lange afstand wandelpad, de GR92, die vanaf de Frans-Spaanse grensstreek loopt tot voorbij Tarragona. We wandelen iedere dag een klein deel van de Camí de Ronda, een prachtige route langs de kust. En heb je na afloop nog niet genoeg gezien? Dan kom je gewoon nog een keer terug.

cami de ronda.jpg

PRACHTIGE ROUTES

Voor iedereen die een beetje sportief is aangelegd bieden we eendaagse of meerdaagse wandeltochten. 

Wij bevinden ons in Baix Empordà, het wat ruigere deel van de Costa Brava. Dit kustgebied wordt gekenmerkt door veel rotspartijen met fenomenale uitzichten over de Mediterranee.

We komen voorbij kleurrijke vissersdorpjes en kleine strandjes in verborgen baaitjes die alleen te voet of per boot bereikbaar zijn.

Of we gaan wijnwandelen tussen de ranken van de D.O.-Empordà in combinatie met een wijnproeverij.

Wandelvakantie_edited.jpg

ALL INCLUSIVE PRIJZEN

Dit arrangement is inclusief:

ontbijt, lunch en diner, doucheset, handdoeken, begeleiding van de wandeltochten, transfer vliegveld Girona en vervoer ter plekke.

Exclusief: Vliegtickets, verzekeringen, entree musea of andere activiteiten.

niet geschikt voor jonge kinderen

(Vanaf) prijzen per persoon op basis van een tweepersoonskamer:

€ 310,- (voor 3 nachten)

€ 100,- per extra nacht

Minimaal 4 prs. 

Voor een 1-persoonskmr. wordt een toeslag van € 105,- gerekend. 

Prijzen zijn excl.  toeristenbelasting en eindschoonmaak.