top of page

Ben je gek op wandelen, fotograferen, mooie natuur én op reizen? Combineer deze passies en ontdek te voet de mooiste plekjes aan de Costa Brava.

Wandelvakantie

CAMI DE RONDA

De Costa Brava is, met name in het voor en najaar, een ideale omgeving voor mooie,

afwisselende wandelingen. 

Vooral in Baix Empordà, het ruigere deel van de Costa Brava waar wij ons bevinden. Dit kustgebied wordt gekenmerkt door veel rotspartijen met fenomenale uitzichten over de Mediterranee.

 

Zoals de Camí de Ronda, een oud vissers en smokkelaars pad uit de 19de eeuw. Maar zijn er ook prachtige wandelroutes langs oude middeleeuwse dorpjes. 

cami de ronda.jpg

PRACHTIGE ROUTES

De wandelingen komen voorbij kleurrijke vissersdorpjes en kleine strandjes in verborgen baaitjes die alleen te voet of per boot bereikbaar zijn. Of tussen de fruitbomen, olijfbomen en wijnranken.

Samen met onze gasten bekijken we welke wandelingen ze willen maken. We brengen ze naar de vertrekplaats en halen ze op het afgesproken eindpunt van de wandeling weer op.

We bieden wandeltochten van één of meerdere dagen. ​

Wandelvakantie_edited.jpg

WANDELVAKANTIE

Voor een meerdaagse wandelvakantie verblijf je bij Casa de la Luna in een appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers voor max. 4 personen incl. doucheset en handdoeken.

Voor 2 personen vanaf € 136 en voor 4 personen vanaf € 170 per nacht.

Minimaal verblijf van 3 nachten.

Ontbijt en begeleiding tijdens de wandeltocht zijn optioneel. 

Excl. verzekeringen, vliegtickets en lokaal vervoer, toeristenbelasting en eindschoonmaak.

bottom of page