top of page

De Middellandse zee is een heerlijke plek om tot rust te komen, te genieten en weer in balans te komen. De Indiaanse sfeer van Begur met bohémian boetiekjes werken daar zéker aan mee...

yoga en meditatie_edited.jpg

BOHEMIAN BEGUR

Gun jezelf een heerlijke week en kom helemaal tot rust aan de Mediterranée!

We nodigen je uit om de dag te beginnen met een groet aan de zon in onze Mediterrane tuin in Begur aan de Costa Brava Spanje, met prachtig panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee.

De Costa Brava is een heerlijke omgeving om tot rust te komen, te genieten en weer in balans te komen.

We bezoeken de mooiste baaitjes in de omgeving van Begur een sfeervol Middeleeuwse dorp waar een ontspannen hippy sfeer hangt met kleine bohémian boetiekjes. 

Wij bieden je een spirituele reis

met yoga, meditatie, natuur, cultuur en vooral veel tijd en aandacht

voor jezelf! 

 

shiatsu massage

YOGA VOOR IEDEREEN

In de Mediterrane tuin van Casa de la Luna verzorgt onze gekwalificeerde yoga docente de yoga lessen & shiatsu massages. Indien gewenst kan dat ook op prachtige locaties aan de kust. 

Onze docenten zijn onder andere gekwalificeerd in yoga, shiatsu, yoga massage en chakraleer.

De lessen zijn zeer toegankelijk. Je hoeft dus niet persé yoga ervaring te hebben. Yogamatten zijn ter plekke verkrijgbaar.

Naast yoga sessies doen we culturele activiteiten. We bezoeken middeleeuwse dorpjes en maken práchtige korte wandelingen langs de ruwe kust over de Cami de Ronda. Gemakkelijk zittende schoenen meenemen dus en geniet!

Het zwembad

ALL INCLUSIVE

Je verblijf is all inclusive met de hoofdmaaltijd in een van de sfeervolle restaurants. Je overnacht in een van de thema kamers met badkamer en je maakt gebruik van alle faciliteiten bij Casa de la Luna, zoals het zwembad, de terrassen en de Mediterrane tuin.

All inclusive arrangement van 6 dagen / 5 nachten met begeleiding van een ervaren docent Mindfulness, Yoga en Meditatie

Prijs: € 765 pp

Incl. verblijf op 2-persoonskamer, ontbijt, lunch, tapas en diner, 3x yoga sessie, transfer vliegveld Girona en vervoer ter plekke.

Exclusief: vliegtickets, verzekeringen en entree bewijzen voor extra activiteiten, shiatsu massages, toeristenbelasting en eindschoonmaak.

max. 6 deelnemers (minimaal 4)

Voor een 1-persoonskmr. wordt een toeslag van € 105,- gerekend (slechts beperkt beschikbaar). 

bottom of page