De Middellandse zee is een heerlijke plek om tot rust te komen, te genieten en weer in balans te komen. De Indiaanse sfeer van Begur met bohémian boetiekjes werkt daar zéker aan mee...

cala pedrosa.jpg

YOGA VOOR IEDEREEN!

De Middellandse zee is een heerlijke plek om tot rust te komen, te genieten en weer in balans te komen. Wij bieden je een week met yoga, meditatie, natuur en creativiteit en vooral veel tijd en aandacht voor jezelf! Dit onder professionele begeleiding van Ardy Manders, docente Mindfulness, Yoga en Meditatie. Kunstenares Martine van Noort begeleidt je tijdens het schilderen. We maken korte wandelingen langs de kust:de Cami de Ronda, dus neem makkelijke schoenen mee.

BOHEMIAN BEGUR

In het Middeleeuwse dorp van Begur hangt een ontspannen hippy sfeer met kleine bohémian boetiekjes en kleurrijke markten en het jaarlijkse Fira d'Indians.

Rondom Begur vind je  de állermooiste baaitjes om ter plekke te mediteren en te schilderen. We relaxen in de Mediterrane tuin en aan het zwembad. We eten in heerlijke restaurants in de buurt. Zodat je helemaal tot rust kunt komen aan de Mediterranée. 

20190722_173015.jpg

ALL INCLUSIVE PRIJZEN

Schildermaterialen en yogamatten zijn ter plekke verkrijgbaar. Je hoeft niet persé yoga of schilderservaring te hebben. 

 

(Vanaf) prijs arrangement: € 795,- all inclusive (7 nachten)*

met docent Mindfulness, Yoga en Meditatie 

Voor een 1-persoonskmr. wordt een toeslag € 100,- gerekend. 

Prijzen zijn incl BTW en excl toeristenbelasting en eindschoonmaak.