De Middellandse zee is een heerlijke plek om tot rust te komen, te genieten en weer in balans te komen. De Indiaanse sfeer van Begur met bohémian boetiekjes werkt daar zéker aan mee...

yoga.jpg

YOGA VOOR IEDEREEN!

De Middellandse zee is een heerlijke plek om tot rust te komen, te genieten en weer in balans te komen. Wij bieden je een week met yoga, meditatie, natuur en creativiteit en vooral veel tijd en aandacht voor jezelf!

Dit onder professionele begeleiding van Ardy Manders, docente Mindfulness, Yoga en Meditatie. Kunstenares Martine van Noort begeleidt je tijdens het schilderen. We maken korte wandelingen langs de kust:de Cami de Ronda, dus neem makkelijke schoenen mee.

yoga_edited.jpg

BOHEMIAN BEGUR

In het Middeleeuwse dorp van Begur hangt een ontspannen hippy sfeer met kleine bohémian boetiekjes en kleurrijke markten en het jaarlijkse Fira d'Indians.

Rondom Begur vind je  de állermooiste baaitjes om ter plekke te mediteren en te schilderen. We relaxen in de Mediterrane tuin en aan het zwembad. We eten in heerlijke restaurants in de buurt. Zodat je helemaal tot rust kunt komen aan de Mediterranée. 

creatieve yoga

ALL INCLUSIVE PRIJZEN

Schildermaterialen en yogamatten zijn ter plekke verkrijgbaar. Je hoeft niet persé yoga of schilderservaring te hebben. 

 

Arrangement van 14 t/m 21 oktober 2022 (7 nachten)*

met docent Mindfulness, Yoga en Meditatie Prijs: € 885 all incl.

Incl. Transfer vliegveld Girona en vervoer ter plekke.

Exclusief: Vliegtickets, verzekeringen, entree musea.

Voor een 1-persoonskmr. wordt een toeslag van € 105,- gerekend. 

Prijzen zijn incl BTW en excl. toeristenbelasting en eindschoonmaak.