Intuitief en en-plein-air schilderen aan de mooiste baaien die al vele kunstenaars hebben geïnspireerd: Dolce vita a la Catalana!
mariannebaijensschildert.jpg

INTUITIEF SCHILDEREN

Laat je gevoel spreken tijdens deze intuïtief schilder vakantie in het prachtige Begur aan de Costa Brava in Spanje. Marianne heeft van haar liefde voor het leven, mensen en creativiteit haar werk gemaakt. Ze is werkzaam als kunstschilder, creatief coach en schilderdocent. Na jaren schilderles te hebben gegeven in Frankrijk en Italië geeft Marianne Baijens vanaf 2022 ook intuïtief schilderles en wel in Spanje.Heb je altijd al intuïtief willen schilderen op een een heerlijk ontspannen plek?  

In een kleine groep van max. 5 personen beleef je met elkaar een heerlijke vakantie vol inspiratie en rust. Een ontspannen week om je creativiteit in jezelf te ontwikkelen en het bewustzijn in jezelf te versterken. Door creatief te werken ontwikkel je je vrije intuïtie en speelse stroom.

Marianne geeft je VITAMINE VOOR JE ZIEL 

 

martine.jpg

EN-PLEIN-AIR

Naast het creatieve intuïeve schilderen, krijg je ook en-plein-air schilderles van kunstschilder Martine van Noort. Het wordt een heerlijke week om nooit te vergeten. Je neemt alle leuke ervaringen en de kunstwerken die je hebt gemaakt in deze prachtige omgeving mee naar huis. En niet te vergeten de unieke schilderwerken die je hebt gemaakt vanuit je gevoel geïnspireerd door jezelf, je omgeving, het authentieke Spanje en de adembenemende natuur en uitzichten. Het vervoer ter plekke is geregeld. Alle materialen zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen. Het ontbijt en een avondmaaltijd bij de Casa en de lunch is meestal in een van de goede restaurants in de omgeving. 

We bezoeken in de vrije uren de middeleeuwse dorpjes zoals Pals, Peratallada en Begur of gaan naar een mooie galerie of kunst museum.


 

Schildervakantie

HET ARRANGEMENT

Je kunt hier al schilderend genieten van de prachtige uitzichten en omgeving. De cursus is zowel voor beginners als gevorderden. Iedereen wordt individueel en op eigen niveau begeleid met veel aandacht voor persoonlijke vaardigheden en interesses.
 

We schilderen iedere ochtend van 10-13 u. We bezoeken een mooie expositie of een museum in de buurt. Ook kun 's middags na de lunch lekker genieten van een dagje strand of aan het zwembad met een boek. Op vrijdag sluiten we af met een kleine expositie van de geproduceerde werken onder het genot van een drankje en een BBQ.


Prijs: € 885 p.p. all incl.

Je verblijft in een 2-persoonskamer met eigen badkamer. Inclusief ontbijt, lunch, tapas en diner, transfer van en naar vliegveld Girona en vervoer ter plekke. Doucheset, handdoeken, bedlinnen.  Voor een 1 prs kamer wordt een toeslag van € 105,- gerekend.

 Excl. vliegtickets, entree bewijzen voor musea, (reis-)verzekeringen, schoonmaakkosten en toeristenbelasting.