© 2019 by Atelier-Mediterraneo Proudly created with Wix.com  

De Middellandse zee is een heerlijke plek om tot rust te komen, te genieten en weer in balans te komen. De Cubaanse sfeer van Begur met bohémian boetiekjes werkt daar zéker aan mee...

YOGA VOOR IEDEREEN!

De Middellandse zee is een heerlijke plek om tot rust te komen, te genieten en weer in balans te komen. Wij bieden je een week met yoga, meditatie, natuur en creativiteit en vooral veel tijd en aandacht voor jezelf! Dit onder professionele begeleiding van Ardy Manders, docente Mindfulness, Yoga en Meditatie.

YOGA-MEDITATIE-CREATIEF

Rondom Begur vind je  de állermooiste baaitjes om ter plekke te mediteren en te schilderen. We maken korte wandelingen langs de kust:de Cami de Ronda, dus neem makkelijke schoenen mee. We relaxen in de Mediterrane tuin en aan het zwembad. Zodat je helemaal tot rust kunt komen aan de Mediterranée.

BEGUR

In het Middeleeuwse dorp van Begur hangt een ontspannen hippy sfeer met kleine bohémian boetiekjes. We maken onder andere het Fira d'Indians feest mee. Schildermaterialen en yogamatten zijn ter plekke verkrijgbaar. Je hoeft geen yoga of schilderservaring te hebben. Je kunt je individueel aanmelden. (maximaal 6 personen)