© 2019 by Atelier-Mediterraneo Proudly created with Wix.com  

Deze vakantie is voor schilders en kunst- en cultuurliefhebbers, met een zeer gevarieerd aanbod aan activiteiten zoals en-plein-air schilderen, wijnproeverijen, galeries- en musea

EN-PLEIN-AIR

We bezoeken práchtige azuur blauwe baaien en schilderachtige dorpjes om daar ter plekke te gaan schilderen. We schilderen vooral in het voor- en in het najaar. Het is zonnig en de temperaturen zijn ideaal. Een zonnehoed of pet is een must. We genieten van de lokale gastronomie. Uiteraard vergezeld van een goed glas DO-Empordá wijn. 
 

KUNST EN CULTUUR

Het surrealisme van Salvador Dalí vormt de rode draad tijdens deze bijzondere schildervakantie. Van Dali vind je vooral sporen in het mooie witte kustplaatsje Cadaqués, zijn vissershuis in Portllegat en in zijn museum en geboortestad Figueres. Ook bezoeken we het kasteel van zijn vrouw Gala in Púbol. Deze drie lokaties: Figueres, Púbol en Portllegat staan bekend als de Dalí-driehoek. 
 

VOOR WIE?

Voor groepen van 4 tot 8 personen. Je kunt je ook individueel aanmelden voor één van de vakantieweken in het voor- of najaar. Je hoeft niet persé schilderervaring te hebben, maar ook voor de gevorderde schilder is er voldoende uitdaging. Partners die niet schilderen kunnen ook mee, voor hen is er genoeg te beleven. Schildermaterialen zijn ter plekke aanwezig. Wel dien je zelf een (veld)ezel mee te brengen.