Ben je gek op de Middellandse zee, mooie natuur én op reizen? Combineer deze passies en ontdek met de auto de mooiste plekjes aan de Costa Brava.

ROADTRIP COSTA BRAVA

We bevinden ons in Baix Emporda, het wat ruigere deel van de Costa Brava. De streek staat bekend om het heerlijke weer en de prachtige stranden, maar dat is niet het enige wat deze regio te bieden heeft. Een goed geplande roadtrip is een perfecte manier om de streek te leren kennen.

PRACHTIGE ROUTES

We bieden prachtige routes die langs de ruige kust voeren, langs mondaine badplaatsjes, charmante baaien en prachtige middeleeuwse dorpen.

In de vele restaurants vind je culinaire hoogstandjes. Maar ook vele verborgen galeries met een flinke dosis kunst en design. Of je maakt een toer tussen de wijnranken: de D.O.-Empordà, uiteraard in combinatie met een proeverij.

VOOR WIE?

We stellen met jou de mooiste routes samen, zodat je niets hoeft te missen. We wijzen je op top bestemmingen, maar ook op verrassend mooie plekjes die je niet in de reisgidsen terugvindt. De Costa Brava heeft veel meer te bieden dan alleen de toeristische badplaatsen.

Dus laat je verrassen !

Meer tips: www.roadtripcostabrava.nl

  © 2019 by Atelier-Mediterraneo Proudly created with Wix.com